Produkter

Hos oss på Klosterpraktiken kan du köpa ekologiska kroppsvårdsprodukter ur tre olika hudvårdsserier som tar särskilt hänsyn till dig och din kropp.

KLINTA

Klintas Massageljus är inga vanliga ljus. Det är en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. Massageljusen är en vegansk produkt av plantoljor och vax från förnyelsebara källor. Den vegetabiliska ljusmassan är giftfri och brinner renare än paraffin, utan petrolcarbonsot som kan svärta väggar, tak och möbler samt förerena luften i ditt hem. Klicka här!

BIOLOGICA

Biologica är ett Svenskt märke med ekologiska hälso-, hud och hårvårdsprodukter. Råvarorna är inte testade på djur. Förpackningarna är av nedbrytbar plast och så långt det är möjligt undviks onödiga produktkartonger och transporter. För pris och mer info Klicka här!

SASCO

SASCO är ett svenskt företag som erbjuder ett brett sortiment av ekologiskt odlade Aloe Vera baserade produkter inom hälso-, hud och hårvård. Prova bl.a. SASCO Aloe Rub - ett fantastiskt liniment som används av professionella terapeuter och idrottsutövare på alla nivåer. SASCO är även det äldsta Aloe Vera företaget i Sverige. För ytterligare information om produkterna, pris samt vilka produkter som säljs på Klosterpraktiken Klicka här!