Välkommen till Klosterpraktiken
Här möts du av en lugn och
avkopplande miljö.

Här arbetar en grupp välutbildade kroppsterapeuter, som genom sina olika färdigheter och erfarenheter kan hjälpa dig uppnå en god och varaktig hälsa.

Massage
Ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress och lugnar nervsystemet.

Osteopati
Inriktar sig på besvär relaterade till kroppens rörelseorgan. Genom att förbättra rörlighet och funktion skapas de bästa förutsättningar för hälsa och livskvalité.

Mindfulness
Är en träning i att vara i nuet och ta
vara på livet som det är.
Ett effektivt redskap att på egen hand
motverka stress.

Naturlig facelift
Ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning. Den ger också djup avslappning och skapar balans i energisystemet, vilket i sin tur förbättrar den allmänna hälsan.

Välkommen Petra

Vi har glädjen att hälsa ännu en medarbetare välkommen. Petra Weister, barnmorska och diplomerad gravidmassör. Petra kommer även att ha profylaxkurser. När nästa kurs äger rum kan du se under rubriken På gång. Petra kommer så småningom att finnas med i vårt bokningssytstem. Till dess kan du boka henne via 070-454 58 72